Uppväxt i södra Stockholm i en idrottsfamilj. Tidigt blev gymnastiken en passion för mig. Nu lever jag med min man och våra 3 barn och har mitt drömjobb inom träning och hälsa!

106KRAFTFULLMER

Min bakgrund

Jag föddes söder om Stockholm  1989 – min familj var en riktig idrottsfamilj! Redan som 4-åring visste jag vad jag ville göra – jag ville bli gymnast! Jag följde alltid med och hämtade och lämnade min storasyster på gymnastiken och det var då intresset växte fram. Jag stod på händer och härmade allt hon gjorde när en tränare till slut fick syn på mig. Gymnastiken vart mitt liv i mer än 10 år och jag växte fram till den största talangen någonsin inom svensk gymnastik. Med andra ord är det ingen slump att jag startade PT morsan, utan ett livsval som var helt rätt med tanke på min bakgrund. En artikel från Aftonbladet från när jag var 11 år.

Mitt deltagande i stora mästerskap

Jag tävlande i flera stora mästerskap som SM, Nord-EM och EM. Men det var många timmars träning som låg bakom, hela 32 timmar i veckan för att vara exakt. Det kan tyckas mycket för en 10-åring men för mig var det helt normalt och det var precis det jag ville göra när andra barn istället träffades för att leka efter skolan. Träningen var verkligen mitt liv.

OS i Peking 2008

Mitt mål var OS i Peking 2008 och 2001 fick jag mitt SOK (svenska olympiska kommittén) stöd för att kunna göra min stora satsning. Men att träna hårt i en så pass ung ålder satte sina spår, jag var 10 år när jag gjorde min första ledbandsoperation i foten, och därefter ett flertal andra operationer p.g.a olika skador. Oavsett gips eller lindade fötter så tränade jag på, och det resulterade i b.l.a ordentligt ryggproblem som gjorde att jag var tvungen att avsluta karriären alldeles för tidigt.

Skador tog över

Jag fick släppa tanken på ett OS och istället hantera livet utanför. Uppväxten var långt ifrån normal, men jag skulle aldrig velat ha den på ett annat sätt. Den har på ett sätt gjort mig till den jag är idag, och intresset för träning sitter fortfarande kvar. Idag lever jag ihop med min man och våra 3 barn födda 2014 – 2017 i Stockholm.

PTmorsan – Mitt företag

När jag bestämde mig för att göra min PT-utbildning var det som att en pusselbit föll på plats. Det är det här jag ska göra, för det är det här jag vet bäst och kan mest om. Jag brinner för att sätta upp mål och att se resultat oavsett om det handlar om mig själv eller någon annans, PTmorsan fick bli mitt företagsnamn och jag är otroligt hängiven alla mina klienter som väljer just mig som deras personliga tränare. Artikel från Expressen premium där jag tipsar om bra övningar utan redskap.

KRAFTFULL studio

Jag driver idag en egen träningstudio på Kungsholmen i Stockholm som heter KRAFTFULL studio där jag kör personlig träning & bootcamps.
Jag coachar över 1000 personer online i min app.
Klicka på knappen nedan för att läsa mer om mina tjänster.

BESTwishesToppenTjejen129
lek6
Logga_PNG_transparentBG
logga_Studio

Personlig tränare

Personlig träning innebär att du får ett träningsupplägg som utformas efter dina behov. Tillsammans når vi de uppsatta målen, oavsett om det handlar om:

 

Viktnedgång,

Styrketräning

Gravidträning eller annat träningsrelaterat.

 

Med mina klienter tränar jag allt ifrån styrkelyft, viktnedgång, rörlighet, styrka, gravidträning, funktionell träning med mera. Det är viktigt och stärka kroppen inifrån och ut, vilket betyder att man bygger upp en bra grundstyrka. Om man har en en bra grundstyrka så minskas risken för skador eller andra fysiska komplikationer.

Utbildningar

– Eleiko personlig tränare

– Eleiko styrketräning

– Eleiko kettlebell tränare

– Eleiko powerlifting

Prioritera din hälsa, det är du värd!

image00010

Följ mitt nyhetsbrev

Få senaste nyheterna, uppdateringar och kampanjer rakt i din inkorg